Quin ha estat el darrer capítol sexista patit per Tania Sánchez?

Tania Sanchez a Telemadrid
Tania Sanchez a Telemadrid

Hi ha mitjans de comunicació que utilitzen qualsevol via, aquest cop entre el mal gust i la mentida, per defensar els seus interessos partidistes. Si la setmana passada TVE presentava Tania Sánchez com “la companya sentimental de Pablo Iglesias”, el darrer capítol patit per la flamant cap de llista d’IU a les properes autonòmiques per Madrid, ha vingut aquest cap de setmana des de Telemadrid.

La televisió del PP a la capital va il·lustrar la notícia de les primàries a Izquierda Unida amb una foto en què Sánchez es fa un petó amb Iglesias. Els comentaris de la presentadora eren de més mal gust que el fons. Sánchez, “esquitxada per diversos escàndols” i IU, que viu una “enorme polèmica per la por a què l’agrupació sigui absorbida per Podemos”. Galdós.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides