Oliver assaja des de Reus l’assalt al Barça

El representant de Cristiano Ronaldo i José Mourinho cedeix un grapat de futbolistes portuguesos al club
oliver
oliver

L’exdirector general del Barça amb Joan Laporta i exdirector de TV3, el prenafetista Joan Oliver, ha fet una curiosa aposta esportiva: ha comprat la majoria del capital de la societat anònima del CF Reus Deportiu, que actualment milita a la segona divisió B de la Lliga espanyola. En aquesta operació hi ha invertit, de moment, uns 500.000 euros i, pel que sembla, és un projecte que caldrà seguir molt de prop, ateses les implicacions que té.

Només aterrar al club ganxet, Joan Oliver ha formalitzat un acord amb l’intermediari portuguès de jugadors Jorge Mendes que, entre d’altres, representa els interessos de Cristiano Ronaldo, Pepe, Falcao o l’entrenador José Mourinho. D’aquesta manera, la plantilla del CF Reus Deportiu s’ha omplert aquesta temporada de jugadors portuguesos, com ara Semedo, Vítor Silva, Guedes, Cassamá i Almeida.

Dinar a Madrid
Aquesta insòlita política de fitxatges sembla que té per objectiu convertir el club reusenc en una mena d'”aparador” de la “mercaderia” de Jorge Mendes per tal d’intentar col·locar-la a bon preu en el mercat espanyol de futbolistes.

De moment, aquest experiment està donant bons resultats, tota vegada que el CF Reus Deportiu encapçala la classificació del grup 3 de la segona divisió B. Però aquesta cessió del club als interessos crematístics de Jorge Mendes també aixeca crítiques a la capital del Baix Camp, en la mesura que els futbolistes de la pedrera local tenen menys oportunitats de jugar i demostrar la seva vàlua davant la “invasió” dels portuguesos.

LLEGEIX EL REPORTATGE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER D’EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides