Enxampen Mercè Pigem i la seva germana traient massa diners d’Andorra

És vocal del CGPJ a proposta de CiU
mercè pigem
mercè pigem

El passat 15 de novembre, agents de la Guàrdia Civil van inspeccionar Mercè Pigem, vocal a proposta de CiU en el Consell General del Poder Judicial (CGPJ), i la seva germana, revela aquest divendres El Periódico de Catalunya.

Volien emportar-se des del Principat 9.500 euros i 10.600 euros, respectivament, però la quantitat màxima que pot passar la frontera en efectiu sense ser declarada és 10.000 euros.

Les germanes Pigem van adduir que venien de visitar la seva mare a Andorra i que no eren conscients que superaven la quantitat permesa un cop sumada una quantitat de diners que havien rebut de la seva mare per, segons diuen, comprar regals nadalencs.

La Guàrdia Civil va confiscar els diners. Intentar passar la frontera amb més cash del permès sense passar per la duana constitueix una infracció administrativa greu de la legislació contra el blanqueig de diners.

Mercè Pigem, advocada i exportaveu convergent en la Comissió de Justícia i Interior, ha declarat que els agents només van aixecar acte contra la seva germana, qui, segons ella, superava en 360 euros el límit dels 10.000 en efectiu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides