Ni el bomber antidesnonaments evita un nou cas

Encadenament de protesta a Galícia però la família ha acabat abandonant l'habitatge
Negociacions per evitar el desnonament
Negociacions per evitar el desnonament

Roberto Rivas, el bomber gallec sancionat fa unes setmanes per negar-se a desnonar una àvia, ha tornat a desobeir l’ordenament, aquest dijous, després de pujar, juntament amb altres activistes, al terrat d’un habitatge a Corunya per evitar que la família que hi viu fos desnonada.

Mig centenar d’activistes d’Stop Desnonaments i veïns s’han solidaritzat amb els afectats: una àvia, el seu fill i el seu net, que han acabat per abandonar l’habitatge voluntàriament. El desallotjament ha mobilitzat gairebé un centenar d’agents, segons informen diversos mitjans gallecs, entre policia nacional i local.

Durant les negociacions i el desallotjament s’han cridat consignes com: “Elviña, nou Gamonal”, “Elviña no es ven” o “Resistència”. Les màquines excavadores ja treballen a l’exterior de l’habitatge.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides