Independència per tapar-ho tot

Mas eludeix contestar al Parlament sobre les polítiques socials del projecte polític català
Mas, al Parlament
Mas, al Parlament

Tres vegades han preguntat els portaveus dels grups parlamentaris al president de la Generalitat, aquest dimecres durant la sessió de control del plenari, sobre el contingut referent a les polítiques socials del projecte polític català. Mas ha replicat amb una pregunta: “Aquest país té instruments i capacitat per ser millor?“.

Artur Mas ha establert el seu full de ruta del procés que ha de dur Catalunya a esdevenir un nou estat d’Europa. Llista unitària amb un clar propòsit independentista. Però cap paraula sobre el futur social del país. Des de la CUP, Quim Arrufat ha estat el primer en qüestionar l’agenda presidencial: “No avancem cap a la independència des d’un club de golf“, ha recordat a Mas.

“Vivim una situació d’emergència social i democràtica. No s’esperi a l’any que ve per explicar els temes socials. Actuï ara”, li ha demanat Joan Mena, d’ICV-EUiA. “Només la seva conveniència és la que està en joc. Encara no sé veure on ens porta. Cap línia de fons de l’acció de govern”, ha dit des de la bancada socialista, Miquel Iceta.

“Hem posat més diners que mai a la PIRMI. I el mateix en matèria d’habitatge. Abans hi havia molta perdigonada, ara ho hem concentrat”, ha estat la rèplica defensiva del president, qui no ha avançat els continguts socials que han de marcar l’agenda del projecte polític català.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari