La garjola espera Fabra

L'expresident de la Diputació de Castelló es queda sense indult i té cinc dies per ingressar-hi
carlos fabra dedo
carlos fabra dedo

Carlos Fabra té cinc dies a partir d’aquest dimecres per ingressar voluntàriament a la presó, un cop el Consell de Ministres s’ha negat a concedir-li l’indult.

El mandatari castellonenc del PP complirà quatre anys de presó per haver estafat a Hisenda uns 700.000 euros entre el 1999 i el 2003. Aquest és un entre molts altres escàndols que han envoltat la controvertida figura de l’expresident de la Diputació de Castelló, qui, si tot va com s’espera, acabarà privat de llibertat un any després de la condemna, dictada el 25 de novembre del 2013. A més, haurà de pagar 1,4 milions d’euros en concepte de multa i indemnització.

Fabra, que compareix al jutjat aquest dimecres i pot triar presó, va presentar un recurs d’empara al Tribunal Constitucional que està pendent de resolució, que en principi no hauria de suspendre el seu ingrés, tot i que tampoc és impossible.

Era considerat “un ciutadà i polític exemplar”, segons la descripció de Mariano Rajoy del 2008, però ara ja no rep suports dins el PP i va abandonar la militància. Només els seus coreligionaris més propers de Castelló han demanat firmes per mirar de salvar-lo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides