Trias haurà de retre comptes de cada gestió sobre Marina Port Vell

PSC, PP, ICV-EUiA i ERC li retreuen opacitat i acorden una fiscalització més severa
Xavier Trias
Xavier Trias

L’oposició no es refia de Xavier Trias i el seu equip de Govern a l’Ajuntament de Barcelona pel que fa al presumpte blanqueig de capitals a Marina Port Vell, cas que investiga l’Oficina Antifrau.

Els quatre grups, PSC, PP, EUiA i ERC, l’acusen de ser opac i s’han unit per obligar l’alcalde a fer els deures: haurà de presentar un informe a cada reunió de la Comissió municipal d’Hàbitat Urbà i Medi Ambient que relati, fil per randa, cadascuna de les gestions relacionades amb la concessió de Marina Port Vell.

Els russos ataquen
D’altra banda, Daniel de Alfonso, director d’Antifrau, és objecte d’una querella presentada per Salamanca Group per suposades difamacions i calúmnies. Rere aquest grup empresarial britànic, promotor de Marina Port Vell, hi ha Vagit Alekperov, el multimilionari propietari de la principal petroliera russa, Lukoil, va confirmar El Confidencial a partir d’un document intern.

Com explica EL TRIANGLE en la seva darrera edició (núm. 1162), De Alfonso va assegurar a Catalunya Ràdio que estava segur que a Marina Port Vell hi ha una operació de blanqueig de capitals. Des de Salamanca creuen que De Alfonso s’ha llençat a la piscina i estan indignats. Volen que es retracti.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides