Cirurgia estètica a Samos, societat investigada d’Oleguer Pujol

L'empresa amb què va comprar un miler d'oficines del Santander manté un vincle amb el fill de l'expresident
Oleguer Pujol
Oleguer Pujol

Nou nom, nou president, nous consellers, nou secretari i nou domicili social. Samos Servicios y Gestiones, la societat que Oriol Pujol va crear per adquirir 1.152 sucursals del Santander l’any 2007 i que és investigada per l’Audiència Nacional per aquesta operació, ha experimentat aquest seguit de canvis per desmarcar-se de l’escàndol, publica Vozpópuli.

Malgrat això, segons la mateixa informació, no s’han esvaït els vincles amb el fill de l’expresident de la Generalitat. El nou soci únic de l’antiga Samos és Ziloti Holding Societe a Responsabilite Limitee, una firma amb seu a Luxemburg mitjançant la qual, suposadament, Oleguer va intentar blanquejar 470 milions només sis dies després de l’escandalosa confessió del seu pare del juliol passat.

Els canvis es van començar a implementar dotze dies abans que la Policia registrés el domicili d’Oleguer Pujol. Ara el president és Carlos Martínez Campos Carulla, qui fou conseller a la consultora Everis. Juntament amb ell, James Alistair Preston i Justo Gómez López formen part del nou consell, figures, en principi, no esquitxades per cap escàndol. Vicente Conde Viñuelas és el nou secretari.

Gómez va tenir diversos càrrecs a Banesto, entitat que arribà a presidir i que va liquidar, el gener del 2010, i va ser conseller delegat de Dudebasa SA, firma amb la qual Santander Operaciones Retail SA, filial del Santander, efectuava intermediacions en operacions amb valors i altres actius financers.

La nova denominació de Samos és Uro Property Holdings SL, que té com apoderada precisament a Santander Operaciones Retail SA. Drago Capital, fons creat per Oleguer, del qual es va desvincular el 2013, segueix sent administrador mancomunat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides