Quina condemna li podria caure a Artur Mas?

Mas, al Parlament
Mas, al Parlament

El president de la Generalitat, Artur Mas, juntament amb les conselleres Rigau i Ortega, s’enfronta a quatre delictes, acusat per la Fiscalia, que comporten penes de presó de fins a un any i d’inhabilitació per a càrrecs públics de fins a deu anys.

El delicte d’obstrucció a la justícia és l’únic pel qual es demana privació de llibertat, que en cap cas compliria per ser la primera condemna d’una pena menor a dos anys de presó. El tipus preveu condemna d’entre sis mesos i un any. La prevaricació administrativa continuada i la desobediència estan tipificades amb inhabilitacions d’entre set i deu anys. El darrer delicte que se’ls imputa, malversació de fons públics, preveu una multa i la suspensió del càrrec.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides