Quina presentadora ha fitxat Coca-Cola com a directora de comunicació?

lv_carol_ca
lv_carol_ca

Aquest divendres, el mateix dia que l’Audiència Nacional ha donat una setmana a Coca-Cola Espanya perquè anunciï a quants treballadors readmet i indemnitza per l’ERO il·legal que va afectar 330 persones, la companyia ha anunciat el nomenament de la periodista Leticia Iglesias com a nova directora de comunicació a Espanya, segons ha informat l’empresa en un comunicat. “Em fa molta il·lusió començar aquesta nova etapa en la meva carrera a Coca-Cola, una marca els valors de la qual he compartit des de sempre i molt especialment. Afronto aquest projecte amb molta energia i responsabilitat, així com amb el convenciment que la comunicació corporativa i de marca travessen un moment crucial en el qual hi ha molt per fer”, ha indicat la periodista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides