La Fiscalia es querella contra Mas, Ortega i Rigau

L'escrit els acusa de quatre delictes i porta la firma de Romero de Tejada
9N
9N

La Fiscalia ja ha interposat, davant la sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, la querella contra el president de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega, i la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, per l’actuació de tots ells amb relació a la votació de la consulta alternativa del passat 9 de novembre.

L’escrit, presentat a les 12.21 hores, porta la firma del fiscal superior de Catalunya, José María Romero de Tejada, A Mas, Ortega i Rigau se’ls responsabilitza de quatre delictes: malversació de fons públics, desobediència greu, prevaricació continuada i usurpació de funcions judicials.

La querella, titllada de “lamentable” pel dirigent de CDC Josep Rull, ha queda registradat i a partir d’ara s’obriran diligències i es decidirà si s’admet a tràmit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides