Mas esquiva la comissió sobre l’escàndol Pujol

Montoro, Sánchez-Camacho i Fernández Díaz, citats per declarar al Parlament sobre frau i evasió fiscal
mas junqueras
mas junqueras

Destacats noms del pujolisme han quedat fora de la llista d’escollits per declarar en la comissió del Parlament de Catalunya sobre el frau i l’evasió fiscal, on està previst que s’investigui el cas Pujol. Ni l’actual president de la Generalitat, Artur Mas, qui fou l’últim conseller en cap de Jordi Pujol i conseller d’Economia i Finances i de Política Territorial i Obres Públiques, ni figures tan rellevants i properes a l’exMolt Honorable, com les de Macià Alavedra i Lluís Prenafeta, formen part d’ella. El blindatge sociovergent també ha imposat, amb relació a ambdós, la seva voluntat i també ha estalviat la citació a Fèlix Millet i Jordi Montull, antics responsables del Palau de la Música, i als consellers Felip Puig i Germà Gordó.

En canvi, si que hi figuren Jordi Pujol, Marta Ferrusola i tots els seus fills excepte Maria i Mireia: Jordi júnior, Josep, Oriol, Pere, Marta i Oleguer. A més, se cita la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, i el titular d’Hisenda, Cristóbal Montoro, malgrat l’oposició de PP i PSC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides