Interior remet a Anticorrupció la investigació sobre Trias

La UDEF ha indagat en el suposat moviment de 12,9 milions de Suïssa a Andorra
Xavier Trias
Xavier Trias

El diputat de CiU Joan Guillaumes ha preguntat el ministre de l’Interior si pensava aclarir les informacions que “acusaven falsament l’alcalde de Barcelona de tenir diners a l’estranger” i Jorge Fernández Díaz ha respost que fa dies que la investigació es troba en mans de la Fiscalia Anticorrupció.

Segons el ministre, s’han practicat diligències a partir de “la informació rebuda” i ara és Anticorrupció qui comanda les actuacions policials amb relació a l’existència d’un compte de Xavier Trias a Suïssa des del qual, suposadament, es van transferir 12,9 milions d’euros a Andorra el febrer del 2013.

Fernández Díaz i Guillaumes han intercanviat acusacions. El convergent ha indicat que des d’Interior es filtren informes falsos i ha acusat el ministre d’ocupar-se “de la mentida”, a banda de demanar la seva dimissió. El popular, que ha negat pressions a periodistes, ha demanat prudència a Guillaumes amb relació a les acusacions d’haver filtrat informació des del ministeri.

El Mundo va destapar el suposat moviment de diners de Trias, a qui va arribar atribuir un número de compte bancari. L’alcalde de Barcelona, per la seva part, va obtenir un document de la Union de Banques Suisses (UBS) que negava que Trias tingui o hagués tingut mai comptes en aquesta entitat, com havia publicat El Mundo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides