El PP manté el sou a l’exgerent destituït per les targetes ‘black’

I no aclareix quina tasca desenvolupa actualment al partit
Portada El Triangle cat 13-12-2013
Portada El Triangle cat 13-12-2013

Beltrán Gutiérrez Moliner treballa per al PP de Madrid malgrat que oficialment ha deixat el càrrec de gerent per l’escàndol de les targetes negres de Caja Madrid. El 7 d’octubre, un dia després que el PP nacional donés de baixa a la Seguretat Social el seu contracte indefinit, els populars madrilenys el van tornar a contractar amb les mateixes condicions, segons informa la Cadena Ser.

El PP nacional va acceptar el cessament de les funcions de Bertrán Gutiérrez després de conèixer que es va gastar 58.000 euros amb la seva targeta Black de Caja Madrid. El PP madrileny l’ha recuperat però se sap per a quin lloc. En un comunicat, assegura que “no hi ha hagut ni baixa encoberta, ni acomiadament i posterior contractació ni res enganyós”.

El PP no aclareix quines funcions desenvolupa el dirigent cessat. L’actual càrrec de gerent dels populars madrilenys l’ocupa Guillermo Mayoral. El comunicat tampoc aclareix si el PP nacional sabia que Aguirre l’havia recuperat per al partit. L’alcaldessa Anna Botella el va fulminar com a assessor del grup municipal, càrrec que compaginava amb el de gestor de les finances del partit, tot just conèixer que s’havia gastat 58.000 euros sense declarar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides