Quina relació han tingut Juan Carlos Monedero i la Infanta Cristina?

Sense títol
Sense títol

La Infanta Cristina i el número dos de Podemos, Juan Carlos Monedero, van compartir pupitres durant els anys que van coincidir a l’aula de la facultat de Ciències Polítiques a la Complutense de Madrid. Segons informa Vanitatis, Monedero, dos anys més gran que la Infanta, va canviar Econòmiques per Polítiques i per aquesta raó van coincidir a la facultat, on la filla del Rei, apunta el digital, va haver d’aguantar en més d’una ocasió crits de “fora i mori la monarquia”. “Com a mínim hi haurà una llicenciada”, es resignaven alguns estudiants. Anys després, la Infanta està imputada i l’estudiant progre pot esdevenir una figura política de primer nivell a Espanya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides