La Justícia absol els activistes del cas Caufec

Les identificacions dels Mossos d'Esquadra no eren fiables
Acció de protesta cntra el judici als activistes contraris al Pla Caufec, aquest dilluns
Acció de protesta cntra el judici als activistes contraris al Pla Caufec, aquest dilluns

No ha quedat acreditat que cap dels sis activistes encausats per protestar contra el Pla Caufec d’Esplugues hagués comès cap agressió en la manifestació del 6 d’octubre del 2007 i tots ells han estat absolts de faltes i delictes. El jutjat penal número 27 de Barcelona tomba, així, les acusacions contra ells per suposats actes vandàlics, agressions a agents i desobediència. El jutge dubta “seriosament” de la veracitat i la fiabilitat de les identificacions que havien efectuat els Mossos d’Esquadra.

D’aquesta manera, acaba un període de set anys d’angoixa per als encausats, generada per un controvertit atestat policial que els inculpava que, segons els acusats ja absolts i la plataforma Ni Muts ni a la gàbia, incloïa un relat fals i contradictori dels fets.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides