Amb un peu a Florida

Els socis Gustavo Buesa i Pujol Ferrusola tenen múltiples relacions amb Miami
Título de la imagen
Título de la imagen

Els imputats Jordi Pujol Ferrusola i Gustavo Buesa, socis en el negoci de la recollida i tractament d’escombraries, comparteixen l’atracció per una ciutat de l’altra banda de l’Atlàntic: Miami, la megalòpoli de la península de Florida.

Gustavo Buesa s’ha aliat amb dos directius del sector de la restauració barcelonina, Pablo Fernández-Valdés i Yago Giner, que fa un parell d’anys van abandonar el grup Tragaluz, per obrir Klima, tal com s’anomenarà el bar, restaurant i club social que en els propers dies s’inaugurarà a Miami Beach.

Es tracta d’un luxós local de dues plantes: en la primera, hi haurà el bar i el restaurant, especialitzat en cuina mediterrània, que està previst que obri les portes aquest mateix novembre; i en la planta superior s’ubicarà un club social, l’apertura del qual s’ajornarà fins a la primavera de l’any vinent, segons informen digitals del sector de l’oci de Florida. El Klima està situat en el rovell de l’ou de Miami Beach, en la confluència del carrer 23 i la Collins Avenue.

En bases de dades empresarials nord-americanes s’indica que l’empresa que en portarà la gestió, Klima Llc, es va constituir el juliol de l’any passat i menciona com a socis fundadors els noms de Gustavo Buesa, Pablo Fernández-Valdés i Yago Giner, aquests dos últims exdirector general i exdirector d’operacions, respectivament, del grup de restauració Tragaluz.

LLEGEIX EL REPORTATGE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER D’EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides