La UDEF investiga la pluja de contractes sobre l’empresa del cunyat de Mas

Seidor ha rebut adjudicacions per valor de més de 450 milions d'euros
rakosnik
rakosnik

L’entorn d’Artur Mas es troba ara en el punt de mira de les investigacions policials. En concret, s’examina el notable increment d’adjudicacions atorgades per la Generalitat de Catalunya a Seidor, de la qual Joan Antoni Rakosnik és directiu, i algunes filials a partir del 2010, quan Mas esdevé president.

Segons fonts policials citades per El Confidencial Digital, “a Catalunya, ara tothom està investigant Mas i als seus cunyats. Les investigacions són diverses, de diferents organismes”, la UDEF entre ells.

La consultora de serveis informàtics Seidor va engreixar la seva facturació a partir del desembre del 2010. Pel que fa a la seva facturació amb el Govern català, en concret, ABC va publicar que s’havia incrementat de 5,3 milions a 322 milions d’euros. El Confidencial, per la seva part, xifrava la quantitat de diners adjudicada a Seidor per la Generalitat des del desembre del 2010 en 450 milions d’euros, la suma de 41 adjudicacions. Seidor també ha fet negoci amb l’Ajuntament de Barcelona, que li van concedir 44 contractes de poca quantia -i sense concurrència per aquest motiu- que, sumats, totalitzaven 1,26 milions.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari