Pedro J. Ramírez, acomiadat d’El Mundo’

Unidad Editorial no vol que l'exdirector i fundador escrigui enlloc o fundi un mitjà fins al febrer del 2016
Sense títol
Sense títol

El desenllaç del pols a la cúpula d’El Mundo ha estat l’acomiadament de l’exdirector i fundador del diari, Pedro J. Ramírez, a qui Unidad Editorial vol imposar, a més, determinades condicions. Segons El Confidencial Digital, ha estat Antonio Fernández-Galiano, president executiu de l’empresa editora, qui ha comunicat Ramírez l’acomiadament, que inclou la pèrdua del despatx, la secretària, el cotxe i la seguretat. A més, Unidad Editorial li reclamaria 400.000 euros en concepte d’indemnització perquè, suposadament, Pedro J. hauria vulnerat l’acord entre ell i l’empresa quan, en diverses ocasions, va atribuir la seva destitució a pressions polítiques i va escometre Casimiro García-Abadillo, l’actual director, en el seu espai d’opinió al diari –La carta del Arponero Ingenuo– i a Facebook.



Els darrers dies s’havia publicat que García-Abadillo havia plantejat un ultimàtum per impedir que Pedro J., que havia qüestionat la credibilitat del diari, tornés a publicar res més i que els gestors d’El Mundo s’hi havien avingut. La darrera carta dominical de Pedro J., titulada El estafermo, no va arribar a ser publicada.

Unidad Editorial, segons la mateixa informació, considera que el pacte de ‘no-agressió’ roman vigent i que, per tant, Pedro J. Ramírez no pot escriure enlloc més ni crear cap altre mitjà fins que no passin dos anys de la seva destitució com a director. És a dir, fins el febrer del 2016. Ramírez, segons Vozpópuli, xifra la quantitat que rebrà pel seu acomiadament en 5,3 milions d’euros.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari