Oriol Pujol tornarà a declarar sobre els terrenys de Sony

Vigilància Duanera ha de remetre nova informació de l'operació de Viladecavalls
oriol_pujol_comradio
oriol_pujol_comradio

Oriol Pujol, la seva esposa, Anna Vidal, i l’empresari Sergi Alsina tornaran a declarar com a imputats per delictes de suborn i i tràfic d’influències un cop el Servei de Vigilància Duanera remeti dos informes que ampliaran la informació sobre la venda dels terrenys de Sony a Viladecavalls a l’empresa Ficosa, informa Economia Digital.

Aquesta compravenda ha estat investigada amb més profunditat amb l’objectiu, segons la mateixa informació, de treure l’aigua clara de l’embolicada trama d’empreses i factures amb què es va justificar una operació que, suposadament, va generar comissions il·legals.

Determinar el destinatari d’aquestes comissions, per valor d’un milió d’euros, és un dels objectius de la jutgessa. Els darrers mesos la Justícia ha indagat rere els contractes amb què es va voler justificar davant Hisenda els ingressos, declarats com contraprestacions per feines de consultoria i assessoria d’Anna Vidal. Segons sospita la Justícia, en realitat emmascararien pagaments de comissions acordades en benefici d’Oriol Pujol.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari