Aguirre va ignorar el 2008 un informe sobre la trama de Granados

No el va fer fora malgrat que hauria promès que ho faria quan era presidenta
granados aguirre
granados aguirre

Esperanza Aguirre ha pres la iniciativa pel que fa als actes de contrició en el PP un cop destapada la xarxa corrupta que, suposadament, encapçalava qui fou el número dos de l’expresidenta madrilenya, Francisco Granados. Però una informació publicada aquest dimecres per Vozpópuli tira per terra l’escenificació de la líder dels populars madrilenys, qui hauria tingut a les mans l’any 2008 un informe de dotze pàgines on constructors denunciaven la trama de Granados.

Segons la mateixa informació, Aguirre es va comprometre a destituir Granados després de rebre les denúncies per escrit que detallaven el cobrament de comissions il·legals, però no ho va fer mai.

Aguirre ha declarat recentment que si hagués tingut la més mínima sospita, hauria actuat de seguida, però no va reaccionar a la descripció de les irregularitats de Granados i el seu amic David Marjaliza, que explicitava -amb esquema inclòs- les maniobres amb requalificacions de terrenys, els cobraments de comissions i els moviments de diner negre.

Miguel Bernard, secretari general de Manos Limpias, va lliurar aquell manuscrit de dotze folis i és qui assegura que Aguirre li va prometre que faria fora Granados en dos mesos. Aguirre, en canvi, va donar suport a algunes adjudicacions de contractes que ara es troben sota la lupa d’Anticorrupció.

Aguirre tampoc va destituir Granados l’any següent, quan David Merino, exdirector general de la constructora Dico, va denunciar les martingales de Granados i companyia a Interviú.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari