Oscar Pierre, el convergent que ha votat a Gundín (La Razón) per dirigir els informatius de TVE

És membre del Consell d'Administració de RTVE sense tenir experiència en mitjans
Oscar Pierre Prats, conseller de RTVE
Oscar Pierre Prats, conseller de RTVE

Després de setmanes de protestes i vagues dels treballadors de Ràdio Televisió Espanyola per l’ERO que torna a planejar sobre l’ens públic i pel contingut d’algunes de les notícies que els obliguen a emetre, o a no emetre, la direcció de l’ens ha fet un cop de timó i José Antonio Álvarez Gundín ha estat escollit per ocupar el càrrec de director d’informatius. Substituirà Julio Somoano, qui ha estat cessat, després d’haver obtingut el suport dels sis consellers del PP i un de CiU, i el rebuig dels dos que sumen PSOE i IU.

El darrer càrrec de Gundín, cap d’opinió de La Razón, dificultarà el canvi d’orientació d’uns continguts informatius criticats fins i tot per la mateixa plantilla de l’ens. El periodista ja havia estat a TVE, on va dirigir l’àrea de Relacions Institucionals del 2003 al 2004, i va ser sotsdirector del diari ABC. Antinacionalista català, conservador, defensor acèrrim de Rajoy

“Mal que pesi a l’esquerreta assilvestrada que encara sobreviu en aquestes planures, l’assignatura de Religió no és un privilegi de l’Església ni, molt menys, dels cures, sinó un dret dels ciutadans”, per acabar amb un exemple d’opinió del nou director d’informatius de la televisió pública.

El senyor que l’ha votat, proposat per CiU i escollit pel PP per ocupar un lloc al Consell d’Administració de RTVE, és Oscar Pierre Prats, un sabadellenc que no té ni idea de com funcionen els mitjans de comunicació perquè no hi ha treballat mai. Sempre ha ocupat càrrecs en empreses del sector de les tecnologies de la informació. Això sí, per cada reunió a l’ens públic s’embutxaca mil euros.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari