Expulsats del Parlament per crits i gestos feixistes

De Gispert fa fora de l'hemicicle sis persones convidades pel PP
Expulsats del Parlament
Expulsats del Parlament

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha aturat la sessió de control al Govern celebrada aquest dimecres a la cambra legislativa per expulsar un grup de sis persones convidades pel PP. Els convidats han marxat mentre cridaven “Viva Espanya” i feien la salutació feixista d’aixecar el braç dret amb el palmell de la mà obert.

De Gispert ha expulsat de la tribuna els convidats perquè aplaudien i xisclaven una intervenció de la diputada del PP, María José Fernández de la Cuevas, sobre l’ús de col·legis i instituts durant el 9-N. Un cop als passadissos del Parlament, un dels representants del grup, s’ha identificat com a membre de la ‘Plataforma 12 d’Octubre‘.

Durant el torn d’ERC, el seu president, Oriol Junqueras, ha al·ludit al gest romà, feixista, que Falange va introduir a la política espanyola. “Un gest que en qualsevol país democràtic és delicte, com Alemanya o Itàlia. L’Estat espanyol té mancances democràtiques com aquesta. Per això molts ciutadans pensen que la independència és l’únic camí possible”, ha reblat.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari