Acebes, imputat pels papers de Bárcenas

Dimarts anirà a declarar pel finançament de Libertad Digital
Ángel Acebes
Ángel Acebes

El jutge de l’Audiència Nacional, Pablo Ruz, ha imputat l’exministre d’Interior, Ángel Acebes, en relació a la compra d’accions de Libertad Digital en la causa que investiga la suposada caixa B del PP. L’exdirigent està cridat a declarar el proper dimarts.

Ruz també ha citat a declarar com a imputats, el mateix dimarts, l’extresorer del PP, Álvaro Lapuerta, i Antonio Vilela. Investiga el suposat finançament amb diner negre de Libertad Digital mitjançant la compra d’accions d’aquest mitjà de comunicació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides