L’Audiència ordena l’ingrés dels Núñez a presó

Malgrat la petició d'indult de l'expresident del Barça
Josep_Lluis_Nunez
Josep_Lluis_Nunez

L’Audiència de Barcelona ha ordenat l’ingrés a presó de l’expresident del FC Barcelona, Josep Lluís Núñez, i del seu fill després de rebutjar el seu recurs presentat per suspendre de manera provisional l’execució de la condemna de dos anys i dos mesos de presó. La resolució dictada aquest dimarts es pot recórrer. La defensa del constructor havia presentat una petició d’indult.

L’Audiència desestima la petició dels Núñez de suspendre l’ingrés a presó per la pena imposada pel Tribunal Suprem per subornar inspectors d’Hisenda. El Govern, però, encara ha de decidir sobre la petició d’indult presentada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides