Focus fulmina Guillem Rakosnik, cunyat de Mas

EL TRIANGLE havia revelat la seva intermediació en la celebració d'unes jornades on l'empresa organitzadora no va cobrar dels patrocinadors
guillem rakosnik
guillem rakosnik

Guillem Rakosnik, cunyat del president de la Generalitat, ha estat acomiadat per Focus, grup empresarial de promocions culturals on treballava d’assessor comercial, segons informa Economía Digital.

Aquest acomiadament s’ha produït després que, el passat 16 d’octubre, EL TRIANGLE revelés que va mitjançar en l’organització del Llatinoamèrica Critèrium Barcelona, unes jornades que van tenir lloc el setembre del 2013 per les quals l’empresa organitzadora no va ingressar un cèntim dels suposats patrocinadors, l’Ajuntament de Barcelona i el Santander. Van estar presents en l’esdeveniment dos consellers de la Generalitat, Felip Puig i Ferran Mascarell, i destacats responsables de l’Ajuntament de Barcelona, com Joaquim Forn, Jordi Martí Galbis i Joquim Llimona, així com el director de l’Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso, i autoritats policials del moment, com Manel Prat.

En declaracions a Economía Digital, Rakosnik ha dit que “pensen que va haver-hi alguna cosa que no es va fer bé. El cognom fa la resta”. Tanmateix ha indicat que “no és veritat que fes la competència a la mateixa empresa. Els del Critèrium Llatinoamericà van treballar amb Focus, fins i tot hi ha una factura impagada”. A més, nega haver participat en l’organització de l’esdeveniment i assegura: “tinc la consciència tranquil·la. En les pròximes hores intentaré demostrar que és mentida”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides