Regne Unit frena una ‘pilotada’ de Pujol Jr

El fill de l'expresident hauria invertit amb els seus testaferros en un ressort de 380 ME
Inversions Pujol Jr
Inversions Pujol Jr

A 135 quilòmetres de Londres, a Great Blakenham, el fill de l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol Ferrusola, tenia intenció d’invertir una part de la seva fortuna. El projecte SnOasis, pressupostat en 380 milions d’euros, havia de convertir-se en un dels ressorts més grans de la Gran Bretanya amb una de les majors pistes d’esquí cobertes del món.

El complex havia de començat a funcionar el 2016, però les autoritats britàniques han aturat el seu desenvolupament per diverses il·legalitats, segons informa el diari ‘ABC’. Pujol Jr. hauria buscat inversió a partir de diverses societats i testaferros. L’entramat mercantil l’hauria posat en marxa un d’ells, Herbert Rainford, qui apareix en les investigacions que dur a terme la justícia espanyola com un dels seus testaferros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides