Quina televisió s’inventa declaracions de Joan Herrera?

joan herrera
joan herrera

TV3 ha afirmat que el coordinador nacional d’Iniciativa per Catalunya-Verds, Joan Herrera, participarà en la consulta organitzada pel Govern de la Generalitat el pròxim 9 de novembre. Tot i que Joan Herrera, aquest mateix dissabte, en una entrevista al diari El País declarava que no aniria a votar perquè “la proposta de Mas no és honesta amb la ciutadania”, una veu en off de TV3 assegurava contràriament que sí que ho farà.

El més al·lucinant de tot plegat és que la informació de TV3 es basava en unes declaracions del mateix Herrera a la televisió autonòmica, on deixa ben clar que no participarà en la consulta convocada per Artur Mas.

No se sap si el periodista que va posar la veu al text fals ho va fer voluntàriament o obligat, però no ha estat, precisament, un dels moments més brillants de la seva carrera professional.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides