‘The Economist’ s’ensuma el cadàver polític de Mas

El setmanari britànic destaca que el nou 9N genera confusió
Títol de la imatge
Títol de la imatge

La darrera edició del setmanari britànic The Economist, publicada aquest divendres, situa el president de la Generalitat, Artur Mas, “a la corda fluixa”.

En la seva darrera informació sobre el procés sobiranista, titulada “Mas observation“, aquesta publicació qualifica de “compra de temps” el “simulacre de referèndum” alternatiu al 9N original, que considera, això sí, una maniobra intel·ligent per guanyar suports temporals per part de les entitats civils -s’entén que l’ANC i Òmnium- que mouen el ‘procés’.

En qualsevol cas, es destaca així l’escenari generat per Mas: “Un referèndum no es farà, però la votació va endavant. Resultat: confusió”.

The Economist, a més, remarca la cruïlla política on es troba el Govern liderat per Mas pel que fa a les conseqüències en termes d’unitat per a CiU de perseguir la independència i analitza la possible unió amb ERC en una llista única, així com el fragmentat i incert panorama polític a Catalunya i Espanya, on l’auge de partits petits i el retrocés dels grans empenyerà totes les forces cap a un escenari de diàleg.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides