D’on li plouen ara les crítiques a Calatrava?

El projecte del "Calatrasaurus" del 'diví' Calatrava a la Zona Zero
El projecte del "Calatrasaurus" del 'diví' Calatrava a la Zona Zero

La mala fama que l’arquitecte valencià, Santiago Calatrava, s’ha guanyat amb algunes de les seves obres a Oviedo, Bilbao, València o Venècia ha arribat a Nova York. Els nord-americans trinen amb el projecte de l’intercanviador que vol aixecar a la Zona Zero.

El ‘New York Post’, en un article signat aquest agost, ha qualificat irònicament el projecte de “Calatrasaurus“, doncs el compara amb les dents i l’esquelet d’un dinosaure. El diari critica el “malbaratament econòmic vergonyós”, el pressupost s’ha doblat i ha passat de 2.000 a 4.000 milions de dòlars, i qualifica l’intercanviador de “vergonya de les obres públiques”.

Ho hem explicat moltes vegades des del EL TRIANGLE: A Calatrava li plouran crítiques d’arreu mentre expandeixi els seus nyaps pel globus terraqüi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides