Quina nova clatellada judicial s’acaba d’emportar la COPE?

logo cope
logo cope

El Jutjat de Primera Instància número 2 de Cornellà de Llobregat ha condemnat la COPE a indemnitzar el RCD Espanyol amb 98.868 euros. El periodista Juan Antonio Alcalá va apuntar l’any 2012 des d’aquesta emissora que els blanc-i-blaus s’havien avingut a arreglar un partit amb l’Sporting de Gijón que va acabar 0-3 a favor dels asturians.

No és la primera vegada que la COPE ha de pagar per culpa d’aquest locutor, qui roman a l’emissora però va deixar de copresentar l’espai nocturn El partido de las 12. El 2011, havia insinuat que els jugadors del FC Barcelona es dopaven i la ‘broma’ va costar 200.000 euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides