Quin és el cas més insòlit de despesa amb targeta ‘black’ de Caja Madrid?

pah bankia
pah bankia

Potser el de Guillermo Ricardo Marcos Guerrero, antic conseller de Caja Madrid i un dels vocals triats el 2012 per Florentino Pérez per formar part de la Junta Electoral del Reial Madrid. Es va gastar 130.947,43 amb la seva targeta opaca, publica Vozpópuli, i la majoria d’aquests diners els va destinar a àpats.

Totalitza 806 apunts en la seva targeta, algun dels quals són pastats: idèntic concepte, mateix dia i mateixa hora (o amb diferències de pocs minuts). Com s’ho feia per pagar a les 15:26 hores del 24 de gener del 2003 sengles àpats als restaurants La Cazuela (131 euros) i El Rodizio (110 euros)? Aquest misteriós cas es va repetir aquell any més cops (el 2 de febrer, el 3 de març i el 30 de setembre), i en alguna ocasió es carregaven tres àpats en només una hora, segons la mateixa informació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides