Desestimats els recursos de Pujol i Ferrusola

La jutgessa recorda que l'expresident "ni tan sòls" ha complert l'únic requisit que se li ha demanat
pujol parlament
pujol parlament

La interlocutòria dictada pel jutjat d’instrucció número 31 de Barcelona, que s’ha emès aquest dimarts, desestima els recursos interposats per la defensa de Jordi Pujol i Marta Ferrusola contra les resolucions que acordaven remetre les comissions rogatòries a Andorra i Suïssa. També es desestima el recurs perquè Manos Limpias deixi de ser part en el procés.

La jutgessa considera que els fets inclosos en la querella del Col·lectiu de Funcionaris Públics Manos Limpias “han de ser objecte de la deguda instrucció amb la finalitat de poder determinar la seva existència o inexistència després de la pràctica de les diligències d’instrucció que es considerin pertinents”.

Pel què fa a la primera interlocutòria, la jutgessa instructora entén que Marta Ferrusola, Marta Pujol, Pere Pujol i Mireia Pujol han regularitzat amb Hisenda més de tres milions d’euros, “quantitat desorbitada de la qual es desconeix el seu origen havent-se d’investigar a la vista que tal quantitat pot no derivar de les fonts lícites de renta de tals persones”.

“Jordi Pujol ni tan sòls ha complert l’únic requeriment que se li ha demanat, que correspon en aportar còpia del testament lliurat per Florenci Pujol i de l’acceptació de l’herència realitzada”, argumenta la jutgessa.

Després de rebutjar els recursos de reforma, la defensa de Pujol i Ferrusola té cinc dies per interposar un recurs d’apel·lació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides