Més diners als mitjans públics que al Ministeri de Sanitat

La subvenció d'aquestes TV i ràdios gairebé quadruplica la despesa dels organismes públics de recerca
tve correa
tve correa

L’Informe Econòmic de les Telecomunicacions i del Sector Audiovisual 2014, elaborat per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), ha revelat que les televisions i ràdios públiques d’arreu de l’Estat (incloses les autonòmiques) es van repartir 1977,9 milions d’euros en subvencions l’any 2013.

Aquesta quantitat de diners, que prové dels impostos dels ciutadans, és lleugerament superior a la dotació pressupostària del Ministeri de Sanitat d’enguany (1.912 milions d’euros) i a la prevista als pressupostos del 2015 (1.919 milions d’euros).

Les televisions, s’especifica en l’informe, reben 1.627 milions d’euros, una quantitat superior a la destinada a beques i ajudes a estudiants (uns 1.411 milions) i gairebé tres vegades més gran que la despesa dels organismes públics de recerca (576 milions). Les ràdios reben 350,9 milions d’euros.

Entre altres dades exposades per la CNMC, organisme que reporta una disminució interanual del 7,6% en les subvencions dels mitjans públics, l’informe assenyala que els ingressos d’operadors públics mitjançant dotacions estatals o autonòmiques va superar la suma dels ingressos publicitaris de tot el sector l’any passat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides