Quin expresident ha tornat a casa seva?

estatua pujol premia de dalt
estatua pujol premia de dalt

Jordi Pujol i Marta Ferrusola ja tornen a viure al seu domicili de la Ronda de General Mitre 96, després que en les últimes setmanes s’haguessin “refugiat” a casa de la seva filla Marta al Maresme per escapar de la pressió mediàtica. El matrimoni compta amb la protecció permanent d’una parella de mossos d’esquadra.

L’expresident de la Generalitat passa tot el dia tancat al pis i no gosa sortir al carrer. En canvi, Marta Ferrusola ha estat vista pels voltants del seu domicili anant a comprar queviures. Mentrestant. Molts automobilistes continuen fent sonar el clàxon quan passen per General Mitre 96, per a desesperació dels pacients de la veïna Clínica de la Sagrada Família.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides