Quina operació es “pasteleja” en el sector de les ambulàncies?

ambulàncies
ambulàncies

En vigílies de la resolució del concurs de 2.000 milions d’euros que ha convocat el Departament de Salut de la Generalitat per a l’adjudicació del servei d’ambulàncies a Catalunya en els pròxims deu anys, està a punt de culminar una important operació empresarial: la compra de la companyia Transport Sanitari de Catalunya (TSC) per part de la multinacional danesa Falck.

En l’actualitat, TSC és propietat del fons de capital risc Investindustrial, de la família italo-catalana Bonomi, que en el seu ‘portfolio’ té participacions d’empreses molt variades, com Port Aventura, Panda o Ducati. Després del concurs adjudicat l’any 2006, TSC controla un 30% del mercat d’ambulàncies a Catalunya.

Els Bonomi estan desinvertint acceleradament per tal d’aconseguir “diner fresc” i, en aquesta estratègia, han entaulat negociacions, que ja estan molt avançades, per tal de vendre l’empresa TSC als danesos de Falck, que l’any 2012 ja es van posicionar a Catalunya amb la compra de l’empresa d’ambulàncies Vicente Lázaro, de Granollers. Si es confirma la compra de TSC, la multinacional Falck podria acabar dominant més del 50% del sector de les ambulàncies a Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides