Degoteig d’aberracions sobre l’Ebola

'ABC' publica com s'incinerarà una pacient que no ha mort mentre l'Exèrcit i Mariló Montero fan el ridícul
abc ebola
abc ebola

Més enllà que la gestió de la crisi d’Ebola a Madrid ha estat caòtica i plena de negligències, segons descriuen especialistes i testimonis, i ha retratat les autoritats madrilenyes i estatals, s’han conegut les darreres hores més aberracions en termes de comunicació pública i interna amb relació a aquest afer.

El diari ABC de Sevilla titulava una informació sobre l’auxiliar d’infermeria infectada d’Ebola a Madrid així: “Teresa Romero serà incinerada sense autòpsia”. I aprofundia en aquest cas, quan la pacient és viva, tot i que en estat greu, especificant que, segons el protocol, “és un cadàver de grup 1” que representa “un risc sanitari i professional”. Aquesta ‘informació’ ja ha desaparegut de l’edició digital del diari conservador.

Tampoc s’han lluït gaire a l’Exèrcit espanyol. Com revela Público aquest divendres, un web a l’abast dels professionals de les forces armades explica que aquest virus, que només es transmet per contacte amb sang o altres líquids corporals, es pot contagiar per via aèria. El despropòsit ha estat esbombat pel tinent Luis Gonzalo Segura, autor de la novel·la crítica Un paso al frente i denunciant d’irregularitats i falta de llibertats en l’exèrcit.

Per postres, la presentadora de Televisió Espanyola Mariló Montero va obsequiar els espectadors amb un numeret, pretesament didàctic, amb què explicava com treure’s els guants de protecció contra l’Ebola. La cirereta de la delirant demostració va ser la sacsejada amb què es va desprendre dels guants.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari