Fumata negra

"Seguirem treballant", diuen els representants polítics pro consulta després de la reunió amb Mas
Joana Ortega i Quico Homs
Joana Ortega i Quico Homs

“Seguirem treballant”, han respost tots els representants dels grups polítics pro consulta citats pel president Mas, reunits aquest dijous al Palau Robert, després de la reunió. La trobada ha durat poc més de tres hores. La manca de declaracions fa preveure un futur fosc per a l’entesa política a l’hora de celebrar la consulta.

Després de jugar al gat i al ratolí amb els periodistes, cap dels representants dels grups polítics pro consulta va confirmar durant la vigília que se celebraria la reunió, el president Mas ha convocat CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP aquest dijous a la tarda lluny de l’objectiu dels informadors. En comptes del Palau de la Generalitat, la trobada ha estat al Palau Robert de Barcelona.

Els primers en arribar, pels volts de les 17h, han estat el president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega i dels consellers Homs i Espadaler.

Els han anat seguint la resta de representants dels grups parlamentaris que estan a favor de celebrar la consulta independentista d’aquí un mes, el 9 de novembre. Oriol Junqueras i Marta Rovira, d’ERC, Joan Herrera i Joan Mena, d’ICV-EUiA i Quim Arrufat i Isabel Vallet, de les CUP.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides