“Que pagui Florentino!”

L'OCU calcula que els consumidors pagaran 4.731 milions pel tancament del Castor
Gas que pagui Florentino
Gas que pagui Florentino

El Govern de l’Estat va aprovar divendres passat una compensació pel tancament del projecte de magatzem subterrani de gas Castor de 1.350 milions d’euros per a l’empresa Escal. Malgrat que la majoria de mitjans, sobretot espanyols, no ho ha dit, la companyia està participada per ACS que dirigeix Florentino Pérez.

Part de la premsa catalana sí que ha identificat el dirigent i, tal com mostra la fotografia d’un ascensor d’un habitatge de l’Eixample barceloní, la ciutadania ha reaccionat en conta de la decisió del Govern. Aquest rebuig a pagar la compensació per la suspensió del projecte, de ben segur augmentarà quan se sàpiga que l’ens que informa els consumidors i usuaris, l’OCU, assegura que “pagaran els consumidors mitjançant la seva factura de gas durant els propers 30 anys”.

L’ens hi suma un interès anual del 4,27% per afirmar que en els propers 30 anys la factura que es repartiran els usuaris de gas serà de 4.731 milions d’euros. I això que, com recorda l’OCU, els espanyols són actualment uns dels consumidors que més paguen pel gas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides