Acaba l’acampada de la PAH Osona després de 110 dies

La Plataforma es mostra "satisfeta" per l'acord amb el BBVA però reconeix que no han aconseguit tot els objectius
PAH Osona
PAH Osona

La PAH d’Osona ha decidit, 110 dies després d’aixecar-la, retirar l’acampada plantada davant de l’oficina del BBVA, a la plaça Fira Bernadí de Manlleu. L’acció és conseqüència de l’acord signat per les famílies desnonades a proposta del banc, que es compromet a garantir-les el dret a l’habitatge.

La Plataforma, per mitjà d’un comunicat, informa de la “satisfacció” per haver forçat el banc a negociar amb les famílies afectades, però reconeix que posen punt i final a l’acampada “sense haver aconseguit tot allò que demanàvem”.

La PAH fa una crida “per tal que les persones deixin de treballar amb els grans bancs per les seves pràctiques antisocials i, concretament, amb el BBVA, tot reivindicant el paper de la banca ètica com a alternativa existent”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides