Oriol Pujol, assenyalat també per les deslocalitzacions

La jutgessa apunta que aprofitava la seva influencia per beneficiar Sergi Alsina
oriol_pujol_comradio
oriol_pujol_comradio

La investigació judicial del cas de les ITV, que s’ha unificat amb l’afer de les deslocalitzacions d’empreses, ha afegit noves acusacions contra Oriol Pujol.

Noves acusacions
Segons la jutgessa, Oriol Pujol, la seva esposa Anna Vidal i Sergi Alsina -amic seu- poden haver comès suborn i falsedat en les deslocalitzacions de Sony, Sharp i Yamaha, entre altres operacions. Oriol Pujol, ja imputat pels mateixos delictes en el cas de les ITV, podria ser imputat també pel que fa a les deslocalitzacions.

Modus operandi
L’acte judicial indica que Oriol Pujol utilitzava la seva influència política en benefici d’Alsina a canvi d’ingressos en comptes bancaris d’Anna Vidal, maniobra amb què se simulava el pagament per un suposat treball.

Beneficis
Es calcula que l’import dels rebuts cobrats per Anna Vidal a Alta Partners, l’empresa d’Alsina, fregava els 700.000 euros en set anys (699.752 euros), com a resultat de les deslocalitzacions de Sony, Sharp i Yamaha, i altres operacions amb Seat i amb assessorament pel que fa al sector dels centres esportius.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides