Diego Torres, ja imputat, feia negocis amb el flamant ministre de Justícia

Van coincidir a ESADE i van compartir iniciatives de consultoria i formació
catala
catala

Un email publicat per El Confidencial indica que Rafael Catalá, successor d’Alberto Ruiz-Gallardón al capdavant del Ministeri de Justícia, i Diego Torres, exsoci d’Iñaki Urdangarín, van fer negocis plegats. I no només això, també prova que aquest vincle es mantenia quan Torres ja estava imputat pel cas Nóos.

Catalá i Torres van coincidir a l’escola de negocis ESADE del 2005 al 2011, període durant el qual van col·laborar en diversos projectes amb què s’assessorava l’Administració. El revelador correu electrònic correspon al 2 de novembre del 2011, quan gairebé feia mig any que Torres havia estat imputat. En ell, Torres demana comentar amb Catalá informació sobre “una sessió de direcció de projectes” amb un client (Ingeniería de Sistemas para la Defensa de España, Isdefe, empresa adscrita a Defensa). Es tractava d’un projecte venut per més de 750.000 euros i destinat a formar i assessorar directius.

Català, que havia tingut responsabilitats d’alt nivell durant el Govern de José María Aznar, tenia mà per col·locar projectes seus en alguns ministeris, segons la mateixa informació. Finalment, El Programa de Desarrollo Directivo d’Isdefe, dissenyat per ESADE, va tenir lloc entre l’octubre i el desembre del 2011, amb la intervenció de tots dos en qualitat d’experts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides