Rato, Blesa i altres exdirectius van gastar 15 milions de CajaMadrid amb fins privats

Anticorrupció demana investigar despeses sense justificar en hotels, viatges, restaurants i compres
Rato i Blesa
Rato i Blesa

La Fiscalia Anticorrupció ha obert diligències contra 86 exconsellers de Caja Madrid per realitzar despeses no justificades a càrrec de l’entitat per un import de 15,2 milions d’euros entre el 2003 i el 2012. Entre els directius a qui el ministeri públic sol·licita al jutge que investigui hi ha els expresidents de l’entitat, Rodrigo Rato i Miguel Blesa.

Segons publiquen aquest dimecres diversos mitjans i agències d’informació, Rato va utilitzar la targeta del banc per pagar despeses per valor de 36.000 euros al 2011 i de 18.800 al 2012. Entre 2010 i 2012, els exdirectius van carregar a les targetes de Bankia la retirada en efectiu d’uns 75.000 euros, aquesta és la primera xifra no justificada.

Tampoc hi consten justificants de 40.000 euros en viatges, 25.000 euros en restaurants, uns 20.000 euros en compres a grans magatzems i 10.000 en compra de complements. Algunes despeses són posteriors al rescat amb diners públics de l’entitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides