Mas no vol càmeres molestes al Palau

L'enfocament de TV3 no permetia veure fins on estava plena la plaça de Sant Jaume
artur mas
artur mas

Dissabte passat, quan Artur Mas va signar el decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre, només TV3 va poder moure’s sense problemes pel Palau de la Generalitat. La resta de mitjans de comunicació televisius van haver de conformar-se amb el senyal que els servia la televisió autonòmica.

Aquesta decisió va evitar que es veiessin imatges completes de la plaça de Sant Jaume filmades des de l’interior del Palau de la Generalitat, quan Artur Mas va baixar a saludar la gent que s’hi havia concentrat. L’enfocament de les càmeres de TV3 no permetia veure fins on estava plena la plaça. Es van evitar, doncs, recons buits i sensació de poca assistència.

Es repetia així la mateixa maniobra que va viure la plaça de Sant Jaume fa 30 anys, quan Jordi Pujol va convocar una manifestació de suport en la qual cap mitjà va poder disposar de fotos aèries fidedignes del grau d’ocupació del recinte. La Vanguardia va contractar un helicòpter des del qual fer fotografies de la plaça. No es va omplir del tot, però les fotos, convenientment retallades, donaven la sensació que hi havia més gent de la que realment hi va anar.

La història es repeteix. No han canviat tantes coses en 30 anys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides