Pujol a Hisenda: “No hi ha res a declarar”

L'expresident va moure els tres milions d'Andorra després de destapar-se el cas
L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol
L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol

L’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, va respondre “no hi ha res a declarar” després de ser preguntat per Hisenda sobre els seus béns a l’estranger. L’exdirigent va declarar els diners que tenia a Andorra després de filtrar-se que hi tenia quantitats amagades.

Pujol va comunicar dimecres passat, publica el diari ‘La Vanguardia’, a l’Agència Tributària que no tenia res a declarar. L’exdirigent va ser requerit per Hisenda que, a més dels saldos, està investigant els moviments bancaris dels comptes corrents que, a nom de Marta Ferrusola, tenia la família a la Banca Privada d’Andorra.

El diari ‘El Mundo’ explica aquest dilluns que Pujol va declarar els diners que tenia a Andorra després de ser descobert. El pla de la família era regularitzar la quantitat que s’havia filtrat a la premsa, poc més de tres milions, i cancel·lar posteriorment els comptes del paradís fiscal. Però en qualsevol cas, els moviments bancaris des d’Andorra tampoc garanteixen que la quantitat no declarada que els Pujol tenen al país veí sigui únicament la que s’ha publicat a la premsa.

Segons la informació que la família va aportar al banc a l’hora d’obrir els comptes, els diners procedien de l’herència del pare de Jordi Pujol. Però com que a la versió de l’exdirigent hi manca solidesa, perquè no va ser capaç d’aportar cap dada concreta sobre la mateixa, fonts policials apunten la possibilitat que la procedència d’aquest capital fos Banca Catalana.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari