La policia investiga si la Fundació Pujol ha fet de rentadora

L'esclat del cas hauria accelerat les transaccions des de Suïssa i Andorra
jordi pujol
jordi pujol

La policia investiga si la família Pujol va blanquejar diners a través de la fundació de l’expresident de la Generalitat. Els agents sospiten de moviments de patrimoni que, en els darrers mesos, haurien deixat els comptes a paradisos fiscals per engreixar el pressupost d’una fundació que treballa habitualment amb la Banca Mora d’Andorra, segons publica aquest dilluns el diari ‘El Mundo’.

El Centre d’Estudis Jordi Pujol, una “fundació privada sense ànim lucratiu finançada a partir de les aportacions d’individuals o empreses o institucions”, segons recull la pròpia web, hauria estat la rentadora perfecte per rebre diners sense haver-los de declarar.

‘El Mundo’ considera que Pujol intenta amagar als jutges la fortuna que té al seu nom. Aquesta seria la raó per la qual s’haurien incrementat els moviments bancaris. Arrel de les publicacions a la premsa de la fortuna que el líder convergent hauria acumulat durant els seus anys a la Generalitat, la família hauria perdut la sensació d’impunitat i hauria començat a moure quantitats de diners de Suïssa i d’Andorra.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.