Trencant fronteres

El transgressor musical Per sobre de totes les coses triomfa durant el mes d'agost
BARE
BARE

Damon Intrabartolo, l’autor de Bare (Per sobre de totes les coses en la traducció al català) va morir avui fa un any. És per això que la companyia celebrarà un homenatge a les 11:00 al Teatre Gaudí de Barcelona. DeuDeVeu i l’equip de l’espectacle interpretaran junts alguns dels temes de l’espectacle que està aconseguint l’impossible: Triomfar durant el mes d’agost a Barcelona.



Dani Anglès és el director d’aquest refrescant i transgressor musical que el director situa l’any 1991 per parlar dels clàssics temes (l’amor, l’amistat, la complexitat de les relacions…) i del no tan habitual temàtica homosexual. El musical parla de la visibilitat i acceptació de l’homosexualitat a la societat. Tema vigent a Barcelona, ciutat del Circuit Festival aquests dies i ingredient més que indispensable per viure la història d’un grup de joves internats a St. Thomas on també es parla de religió, ètica, drogues… Una barreja entre El club dels poetes morts i RENT on participen vint actors i cinc músics i del qual en podem destacar algunes coses.



Parlem d’aquest grup de joves i els no tan joves Ester Bartomeu, Lucy Lummis i Eduard Doncos. Tres monstres de la interpretació que acompanyen a la resta del repartiment en un muntatge coreografiat, dinàmic, innovador i sobretot, molt musical. Disset actors, actrius, ballarins i ballarines que son present i futur de la interpretació musical catalana. La cara oculta de la moneda és força evident: vint-i-cinc persones sobre l’escenari per poc més de cent vint localitats. Pràcticament podem dir que aquest gran repartiment està treballant de franc (així com tots els que hi ha darrere de l’escenari) i d’aquí la discussió de sempre: És possible aconseguir que un espectacle d’aquest tipus sigui rentable? Administració, Mascarell, on ets?

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari