La germana i el cunyat de Pujol es fan creus de la misteriosa herència

Maria Pujol ignorava la seva existència, però li correspondria un 12,5%
Francesc Cabana
Francesc Cabana

El règim català d’herències determina que, independentment del que expressa en el testament del progenitor, al conjunt dels fills els correspon el 25% de l’herència -la legítima-. Però la germana de Jordi Pujol, Maria Pujol, ignorava que el seu pare, Florenci, hagués deixat diners a l’estranger fins que l’expresident de la Generalitat la va informar la setmana passada.

L’historiador de l’economia i fundador de Banca Catalana Francesc Cabana, marit de Maria i cunyat, per tant, de Jordi Pujol, ha explicat detalls del cas de la revelació de la misteriosa herència. Cabana ha relatat que Jordi Pujol es va disculpar amb Maria, que hauria rebut com a herència una casa i accions de Banca Catalana.

Cabana i Maria Pujol van assistir atònits a les explicacions de Jordi Pujol, que els va fer comunicar la regularització per part dels seus fills, i van acabar indignats amb l’ocultació dels diners durant 34 anys. Les paraules de la germana de l’exMolt Honorable en escoltar la confessió del seu germà van ser “Però, de quina herència em parles, Jordi?”, explica La Vanguardia.

(Visited 173 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari