La UDEF indica que Pujol jr. emprava els seus sogres per cobrar comissions

L'informe, en mans del jutge Ruz, detalla el pagament del 3%
Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

Jordi Pujol Ferrusola va percebre comissions il·legals utilitzant els pares de Mercè Gironès, la seva exdona, segons un informe que la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) ha remès al jutge Pablo Ruz, informa Vozpópuli.

En concret, Ramon Gironès, el pare de Mercè, va exigir el pagament del 3% del preu de la compravenda d’una finca de l’Hospitalet als propietaris d’una immobiliària, segons el testimoni d’aquests. Es tractava del 3% de 30 milions, dels quals finalment s’hauria pagat l’1%. Els fets, que daten del 2005, s’emmarquen en les indagacions sobre les factures carregades per suposades les tasques de mediació a Copisa, present als papers de Luis Bárcenas en qualitat de donant.

Segons la mateixa informació, Pujol Ferrusola, a més, hauria emprat la seva exsogra, Mercè Riera, perquè figurés a les factures com a receptora d’alguns pagaments dels suposats treballs de mediació.

La informació de la UDEF també destaca que després de la compravenda de terrenys una modificació del pla urbanístic els va afectar i va multiplicar el seu valor.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari