Pujol, arraconat, rumia marxar de Catalunya

El nucli dur de Mas vol fer fora de Convergència l'expresident
Sense títol
Sense títol

Dissabte passat, 26 de juliol, durant el casament de la filla de la filla de l’empresari i vicepresident del Barça Carles Vilarrubí, a la Cerdanya. Aquest és el marc on el president de la Generalitat Artur Mas, el conseller de la vicepresidència, Francesc Homs, el secretari de Presidència, Jordi Vilajoana, i el conseller de Justícia, Germà Gordó, han exposat les seves intencions sobre Jordi Pujol, informa El Confidencial.

Aquest digital assenyala que el nucli dur convergent va explicar a alguns dels assistents que esperen -en la línia de les declaracions del nou número dos de CDC, Josep Rull– que Pujol deixi tots els seus càrrecs a CDC i CiU, cosa que el mateix Pujol ja hauria plantejat dies enrere.

Ara, la mateixa informació indica que l’exMolt Honorable podría abandonar per pròpia iniciativa Catalunya i el seu destí més probable seria Alemanya, on conserva bonos relacions. A Pujol, per cert, que es va formar en el Col·legi Alemany de Barcelona, sempre l’havia preocupat acabar com Helmut Kohl, amb la seva carrera política tacada al final. A l’ex canceller alemany durant el mandat del qual es va assolir la reunificació el va esquitxar l’escàndol del finançament del seu partit.

Privilegis en perill
D’altra banda, Vozpópuli publica aquest dilluns els privilegis de Pujol com a expresident, pagats per la Generalitat i previstos per una llei del 2003, promoguda pel seu últim Govern. Entre aquests figuren personal a la seva disposició (xófer i serveis de seguretat, entre ells) i una oficina de 400 metres quadrats al Passeig de Gràcia. A més, hi ha la seva pensió vitalícia -un 60% del sou d’Artur Mas-, que és equiparable als 6.000 euros mensuals que, si fa no fa, cobra Mariano Rajoy cada mes.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari